Kater hapa thelbesore per nje kafe te mire. Hausbrandt nuk kenaqet vetem duke dhene nje shije te mire por koshiente per aftesite dhe profesionalizmin e baristit, ofron konsulence dhe mbeshtetje ne cdo proces te pregatitjes se kafes ne ekspres , qe jane frut i eksperiences dhe njohurive te produktit, dhe makinat gjithmone te gatshme dhe te pastra. 

Makina (ekspresi)
Mulli.
Dora.
Mirembajtje. 

Jane disa vlera qe duhen respektuar dhe kontrolluar, ne makinen e ekspresit: Trysnia qe ushtron pompa qe duhet te jete 8,5-9 atmosfer. Duhet verifikuar pastaj persioni i ujit ne kazan qe duhet te jete -1 atmosfere, duke garantuar keshtu nje temperature ne dalje e cila eshte 90 grade. Mirmbajtja e ekspresit eshte fondamentale, me nje pastrim te shpeshte te trupit te ekspresit, brenda dhe jashte, kjo eshte e rendesishme, rrjeta, guanicioni dhe filtri. Keshtu ekspresi duhet te jete gjithmone i paster. 

Brenda kesaj makinerie behet bluarja e kokrres se pjekur. Kokrrat e kafese duhet te jene te hapura nga qesja, brenda mer deri ne 15.000 kokrra kafeje. Nje pluhur eremire me arome te pakapshme. Grimca shume te vogla dhe domosdosmerisht perfekte. Nga njera grimce ne tjetren kalon uji, i cili rremben substancen e cila i jep emrin Kafe Ekspres. Duhen 25/30 sekonda per te nxjere kafen. Edhe pluhuri i kafese, per te nxjere nje kafe perfekte duhet te jete i sakte, 7 gram, as me pak e as me shume. 

Nje orkester per te luajtur me mjeshteri ka nevoje per doren e mjeshtrit dhe kafja po ashtu per te qene sa me e mire ka nevoje per nje dore qe ta drejtoje te gjithe procesin ne perfeksion. Nje dore e mire realizon nje perzierje perfekte, duke i interpretuar dhe drejtuar nje pune te mire me ekspresin. Nje pune qe klienti ndoshta nuk e shikon, por shija dhe aroma e kafese jane ato qe vleresohen bashke me doren e baristit. 

Kujdesi per produktin dhe makinerite jane fondamentale. Te gjitha komponentet se bashku nese deshirohet nje kafe perfekte. Te gjitha se bashku sjellin nje shije te vecante kafeje, qe zgjat dhe tregon vlera te pasura ne shije. Te gjitha keto vihen re qe ne veshtrimin e pare qe ju i beni filxhanit te kafes. 

tazzacaffe
Si nje formule matematikore ato 7 gram kafe, ne nje temperature 90 grade, ne dalje per 25/30 sekonda dhe me nje presion prej 9 atmosfresh japin ate qe duhet, nje kafe te embel, te trashe, aromatike dhe te pasur. Duhet nje dore e mire, nje sy i mprehte dhe nje profesion i lindur per perfeksionin... Dhe ne fund ja tek eshte perfeksioni, saktesia, pasioni per cdo filxhan te vetem kafeje.